martes, 21 de febrero de 2017

Blog setmana del 6 al 10 de Febrer

Bondia avui explicarem el que vem fer aquesta setmana, 

 Dilluns vem fer L'examen amb el temari dels museus i les arts , els altres dies vem començar a veure una Pel.lícula relacionada amb aquest tema, que es diu  :     

NOVIEMBRE



Sinopsis : Empès per un esperit que encara conserva el seu vernís d'idealisme, Alfredo decideix crear una forma de "art més lliure, fet amb el cor, capaç de fer que la gent visqui amb ells l'espectacle". El seu concepte del teatre comença més enllà de l'escenari, es trasllada als carrers, cara a cara amb el públic, viu amb ells. Allà, en una plaça qualsevol, en un parc o en l'avinguda més comercial de la ciutat, Alfredo i el seu grup "Novembre" comencen la funció que dóna vida a una infinitat de personatges ... No hi ha límits ni censures, només idees que han d'aconseguir que l'espectador deixi de ser espectador i passi a formar part de la representació, i senti el que ells senten en cada moment. El teatre com la vida, la vida com el teatre ... ja no hi ha diferència, només hi ha passió.


Ens va agradar molt aquesta pel.lícula que ja que ens va impactar i vem veure " les arts" desde el punt de vista dels actors, va comportar una refelxió bastant bona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario